top.gif
Informació institucional Salut Pública i Consum Gestió Econòmica i Farmàcia Secretaria General
  Portada | ca - es     

 

III Jornada de l'Estratègia de Malaltia Renal Crònica de les Illes Balears

La Jornada se celebrarà a l’hospital de Son Llàtzer el proper dia 20 de març de 2015.La Conselleria de Salut, organitza la III Jornada de l’Estratègia de Malaltia Renal Crònica de les Illes Balears per a Atenció Primària. La Jornada se celebrarà a l’hospital de Son Llàtzer el proper dia 20 de març de 2015. Més informació...


Certificat d'acreditació Psicologia General Sanitària

Obert el termini de sol·licitud del certificat d'acreditació per dur a terme activitats sanitàries en unitats assistencials o consultes de psicologia autoritzades. Tota la informació sobre el tràmit de sol·licitud aquí


La Conselleria de Salut ha posat en marxa el programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte, dirigit a dones i homes de 50 a 69 anys

L’objectiu del Programa és detectar, de forma precoç, un càncer o una lesió que pugui arribar a ser maligna.
Més informació aquí


II Foro Innovación sobre Asistencia Sanitaria, Turismo y Salud

Publicades les ponències presentades al Fòrum Innovació sobre Assistència Sanitària, Turisme i Salut celebrat el passat 20 de febrer de 2015. Més informació aquí

ÀREES TEMÀTIQUES ACCESSOS DIRECTES
 
Alimentació saludable i vida activa
Estratègia promoguda per la Direcció General de Salut Pública i Consum de la Conselleria de Salut
  cian.gif
Biblioteca Virtual de Ciències de la Salut de les Illes Balears
Facilita als professionals del sistema sanitari públic de les Illes Balears la informació científica més rellevant, mitjançant les noves tecnologies de la informació i la comunicació.
cian.gif
Centres, Establiments i Serveis Sanitaris
El Servei d'Avaluació, Acreditació i Inspecció exerceix un ampli ventall de competències i funcions orientades a assegurar que els ciutadans de les Illes Balears rebin uns serveis sanitaris de qualitat.
 
Comitè Ètic d'Investigació de les Illes Balears
Té la missió de vetllar per la protecció dels drets, la seguretat i el benestar dels participants en investigacions sobre éssers humans, oferint garantia pública al respecte.
icono_consells_psalut.gif
Consells de salut
Aquest espai ofereix un recull de consells en diferents àmbits de la vida quotidiana amb la finalitat de gaudir d'una millor qualitat de vida..
 
cian.gif
Control de medicaments i productes sanitaris
Informació actualitzada referent als medicaments i productes sanitaris dirigida a professionals sanitaris i la població general.
ecp.gif

Cures Pal·liatives
Aquest web ha estat creat amb l’objectiu de desenvolupar la línia de divulgació de l’Estratègia balear de cures pal•liatives, que s’emmarca en l’Estratègia espanyola

 
Portal del Servei d'Epidemiologia. Ofereix informació actualitzada de dades epidemiològiques de les Illes Balears
Epidemiologia
El servei d’epidemiologia te com objectius principals impulsar, gestionar i avaluar sistemes d’informació sanitària.
Espai sense fum
(Guies, manuals, centres de deshabituació tabàquica, recomanacions)
 
Estratègies de Salut de les Illes Balears
Aquestes estratègies venen impulsades pel Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat en el marc del seu Pla de Qualitat amb l’objectiu de garantir una sèrie d’actuacions a nivell de tot l’Estat
Formació Sanitària
Informació per als professionals sanitaris en els assumptes relacionats amb la docència i la formació.
 
Guia bàsica d'anticoncepció
Aquesta guia recull els mètodes anticonceptius existents en l’actualitat i aquells mètodes que erròniament s’han considerat anticonceptius.
unio_europea_50x50.gif
Informes de Salut, Consum de la Unió Europea
Publicació dels Informes UE que recullen totes les novetats relacionades amb la Salut i el Consum de la Unió Europea.
 
ive.gif
Interrupció Voluntària de l'Embaràs
Directrius generals de sol•licitud per als casos d’interrupció voluntària de l’embaràs en el Servei de Salut de les Illes Balears.
icono_lab_psalut.jpg
Laboratori de Salut Pública
Te la funció de donar resposta a les sol·licituds d'anàlisis químiques i microbiològiques de mostres d'aigües i aliments, dels serveis d'Inspecció i Epidemiologia de la Direcció General de Salut Pública i Consum.
 
icononis_psalut.gif
Naixement i Salut
Aquest espai està destinat a ajudar a resoldre els dubtes sobre el procés previ a l'embaràs, l'embaràs, el part i després del part.
Ordenació farmacèutica
Autorització i control dels establiments sanitaris que custodien i dispensen medicaments, així com dels professionals que en ells exerceixen les seves funcions.
 
cian.gif
Pla d'Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears
Estar ben informats és fonamental, nosaltres et podem ajudar en qualsevol dubte que tinguis. Equip constituït per professionals de la medicina, psicologia, treballadors socials i infermeria altament qualificats per a donar resposta immediata.
Programa de Detecció Precoç del Càncer de Mama
El Programa us ofereix, a totes les dones amb edats compreses entre els 50 i els 69 anys, la realització gratuïta de mamografies cada dos anys i totes les actuacions necessàries per arribar al diagnòstic.
 
Programa de Detecció Precoç del Càncer de Còlon i Recte
L’objectiu del Programa és detectar, de forma precoç, un càncer o una lesió que pugui arribar a ser maligna.
Registre de Voluntats Anticipades
La Declaració de voluntats anticipades vetla pels nostres objectius vitals, els nostres valors personals, les nostres opcions respecte de tractaments i teràpies experimentals. Qualsevol persona major d'edat i amb plena capacitat d'obrar té dret a atorgar per escrit la Declaració de voluntats anticipades.
 
cian.gif
Salut Ambiental
Informació actualitzada de procediments, tràmits i normativa de tots els àmbits relacionats amb la salut ambiental.
icono_sig_psalut.gif
Salut i Gènere
Dóna resposta a les necessitats de salut de les persones al llarg del cicle vital determinades pel gènere així com garantir la coordinació i l’eficiència de les iniciatives de les institucions, professionals i col•lectius socials.
 
Salut Materno-infantil
Programes de promoció de la salut i recomanacions en diverses matèries relacionades amb les primeres etapes de la vida.
vacunas_50x50.jpg
Vacunacions
La vacunació de la població constitueix una de les intervencions en salut pública que ha produït i produeix un major benefici a la humanitat.
 
Seguretat Alimentària
Avaluació, gestió i comunicació dels riscs dels aliments destinats a consum humà, així com la informació, l’educació i la promoció de la salut en l’àmbit de la nutrició.
 
VIH-SIDA
En aquest espai trobareu resposta a totes les qüestions relacionades amb la Sida i el VIH, així com un recull d'informacions dirigides a la prevenció.
  ALTRES ÀREES
icono_lactancia_materna.gif Guia de Lactància Materna   Guia d'alimentació saludable
Control i prevenció de la Tuberculosi      
  INFORMACIONS D'INTERÈS
Enquesta de Salut de les Illes Balears ESIB-07 diagnostic_salut_50x50.gif Publicació de l'informe "Diagnòstic de Salut de les Illes Balears"
cian.gif Agenda sanitària   cian.gif Directori d'Hospitals i Centres d'Atenció Primària
Llistat d'Hospitals i Centres d'Atenció Primària de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera